четвер, 21 травня 2020 р.

Як завантажити відео з YouTube

           
Якщо вам потрібно завантажити відео з YouTube, то ця стаття саме для вас! Тут будуть представлені три різні способи якісного завантаження відео з YouTube. А саме через вебсайти, додатки та браузери.

Спосіб №1
Вебсайти є легким способом для завантаження відео з  YouTube, адже працюють за простим принципом, а саме найзручнішим  способом завантаження відео з YouTube є сервіс SaveFrom.net. Цей спосіб не вимагає  заходити на вебсайт, лише потрібно зробити наступне:
     зайти на ролик який вас цікавить;
     додати літери SS в URL рядку перед назвою Youtube.com і натиснути Enter;
За допомогою цієї дії ви перейдете на сайт SaveFrom.net, там потрібно натиснути на посилання “завантажити без установки”, далі натиснути зелену кнопку “Завантажити” і підтвердити завантаження відео.
Але у цього способу є один недолік – максимальний розмір безкоштовно завантаженого відео обмежений роздільною здатністю 720p (1280х720).
Подібних сайтів існують тисячі, але рекомендуємо звернути увагу на перевірені:
      FetchTube.com;
      Vidpaw.com;
      Getvideo.org;
Принцип їх роботи простий: заходите на вебсторінку, вставляєте посилання на YouTube відео в спеціальну форму і після натискання Enter вам будуть запропоновані прямі посилання на завантаження відеоролика.
Спосіб №2
Програмне забезпечення – це найкращий спосіб для завантаження відео з YouTube, причому безкоштовно. Як правило, інтерфейс програми дозволяє просто вставити URL-адресу YouTube відео, і завантажує версію найвищої якості, яку програма може знайти. Для відео у форматі високої чіткості 1080p (HD) це зазвичай файл формату MP4, а для кращої якості, так звані відео 4K і навіть 8K, формат файлу зазвичай MKV.
Ummy Video Downloader - це програма для завантаження будь-якого відео з YouTube. Вона допоможе зберегти відео з YouTube собі на комп'ютер як у відео, так і в аудіо форматі, і ви зможете в будь-який момент переглянути та прослухати збережені матеріали, навіть без доступу до Інтернету! Завантаживши та встановивши на комп'ютер Ummy Video Downloader –  ви легко та просто зможете зберігати на локальний комп'ютер будь-який відеоролик у зручному форматі та високій якості.
Отож, як завантажити відео ?
Знаходимо на YouTube вподобане відео, відкриваємо встановлений на комп'ютер Ummy Video Downloader і виділяємо посилання в адресному рядку.
Ummy Video Downloader сам розпізнає, який файл потрібно завантажити, і запропонує вам доступні для завантаження варіанти форматів файлу.
Далі натисніть кнопку "Завантажити".
А далі справа техніки та швидкості вашого Інтернету!
Також є  аналоги цієї програми: 4K Video DownloaderDownload Master, але у них є свої недоліки. У додатку 4K Video Downloader  безкоштовно можна завантажити лише 25 відеороликів, потім потрібно буде  купити ліцензійний ключ за 29 доларів. У Download Master впродовж роботи з'являється безліч реклами.

Спосіб№3

Розширення браузера може заощадити час, надаючи компроміс між встановленням програм і вебсервісами. Але у цього способі є одне обмеження – в браузері Google Chrome розширення завантаження відео  працювати не будуть, бо вони спеціально блокуються компанією. Тому рекомендуємо використовувати FirefoxOpera або будь-який інший браузер з підтримкою додавання плагінів. Після установки плагіна він починає автоматично визначати відео на сайті, пропонуючи варіанти завантаження з панелі розширень або додаючи кнопку “Завантажити” прямо під відео.
Ось перелік корисних розширень для браузерів, які допоможуть завантажити відео з YouTube:
      FastestTube;
      Video DownloadHelper;
      FVD Video Downloader;
      YouTube Downloader Lite.
 Ми описали три способи завантаження відео з YouTube. Отож, обирайте найзручніший для себе й користуйтесь ним!

1 коментар: