вівторок, 26 травня 2020 р.

Для чого перевстановлювати Windows ?

Вступ

Під час користування комп'ютер поступово засмічується зайвою інформацією, потрохи накопичуються помилки, не виключено зараження вірусу, навіть якщо встановлена антивірусна програма. Все це впливає на продуктивність, рано чи пізно виникає потреба перевстановювати WindowsЦе найкращий  спосіб виправити помилки в роботі з пристроями на Windows . Після цієї процедури система працює набагато швидше і краще, бо пам'ять не забита "сміттям", лишніми  програмами і вірусами.

Додати підпис

Причини

1.Віруси

З можливістю, якщо ви нехтуєте антивірусом і часто користується піратськими копіями програм та ігор, скачених з торрент-сайтів, на  комп'ютері може бути  вже кілька вірусів.  Є недуже погані, які насильно показують рекламу. Але з початком буму на "майнінг" багато хакерів вбудовували віруси для генерації ключів, і комп'ютер починав у фоновому режимі здобував криптовалюту  для свого виробника.

2.Часті помилки

Якщо під час роботи Windows видав "синій екран смерті" або элементарно різні незрозумілі помилки, то може бути, що була порушена цілісність операційної системи. Може бути, що будь-яка неперевірена програма випадково пошкодила дуже важливі файли для стабільної роботи.

3.Не завантажується Windows

При спробі ввімкнути комп'ютер можна виявити, що Windows не завантажується або висвічується  синій екран замість робочого столу або ще  може повторно перезавантажитися. Якщо виправити цю проблему не виходить простими методами, на приклад перевтілення прихованого розділу System, то допоможе лише перевстановлення Windows.

4.Продажа комп’ютера або ноутбука

Ще однією необхідністю перевстановити Windows є простий продаж старого комп'ютера або ноутбукаЯкщо на комп'ютері  лишається дуже важлива і навіть збережені паролі. У цьому випадку аппарат свіжої Windows буде таким собі "скиданням системи", яке допоможе швидко і надійно почистити жорсткий диск від конфіденційної інформації, щоб її не зміг використати  інший власник.


Висновок

Отже, якщо ви помічаєте, що ваш комп'ютер почав дуже повільно працювати без видимих основанов, є ймовірність, що це вірусу, що навантажує процесор на повну потужність для потреб взломщика.Тому найпростішим методика позбутися від вірусів – перевстановити Windows.

2 коментарі: