неділю, 31 травня 2020 р.

Як створити сервер на діскорді?

Як створити сервер на діскорді?

Discord - це найкраща пропієтарна freeware VoIP програма, яка розроблена для ігрових спільнот. Найчастіше її використовують друзі, для зв’язку під час спільної онлайн гри. Проте, в багатьох випадках, нею користуються й не для компютерної гри, вона застосовується ютуберами, навіть деякі компанії використовують діскорд для онлайн конференцій. Також, я вважаю, ця платформа прекрасно підійшла би, для проведення онлайн уроків.

                    Приступимо до створення серверу!

І так, для початку, щоб створити сервер - знадобиться скачати сам Discord, це можна зробити - тут. Тепер ви можете створити свій сервер. Зайшовши в програму натискаємо на кнопку +(додати сервер), тепер маємо пустий сервер. Дальше все залежить від того, яка мета нашого серверу, нехай мій сервер буде для звичайної гри з друзями. Зараз ми дамо назву, описання та прикольну аватарку нашому серверу.

                                              

Створимо принаймі 2 текстові і 3 голосові канали, це для того, щоб нараз могли 2-3 групи людей могли розмовляти не заважаючи один одному.

                   Тепер створимо ролі та додамо ботів.

                                                     

 Можна створити різні та я раджу такі: власник, адмін та модератор (але це все залежить від кількості людей на сервері). Можна добавити ботів, найпопулярнішими є Music bot(я використовую Vexera Бот, скачати його можна тут). Є  ще багато ботів, таких як Mee6, але в нашому випадку він не знадобиться .

Отже, сервер в діскорді це не так вже й складно, а навпаки просто та швидко.

 

 

 

 

 





Немає коментарів:

Дописати коментар