вівторок, 26 травня 2020 р.

ЯК ЗАХИСТИТИ СВІЙ КОМП’ЮТЕР ВІД ВІРУСВ

Стаття

ЯК ЗАХИСТИТИ СВІЙ КОМПЮТЕР ВІД ВІРУСВ

1Спосіб. Антевірус потрібний щоб захистити свій комп’ютер від вірусів. У багатьох випадках віруси завдають не малу шкоду  комп’ютеру . Один із найпопулярніших випадків це скачування коп’ютерних ігор та програм із неофіційних сайтів завдяки яких і встановлюються віруси.  У такому випадку помагають антевіруси такі як: ESET Internet Security; Kaspersky Internet Security; Dr.Web Security Space. ;антивірусне ITBrain.; Zillya! Internet Security тощо.

Для початку заходимо у Google Chrome двічі клацнувши у пошукову стрічку вводимо (для приклада) антевірус Kaspersky Free. Потім заходимо на офіційних сайт, для впевненисті переходимо по силці https://www.kaspersky.ru/free-antivirus . Далі ознайомуємося із системними вимогами яким повинен відповідати компютер для нормального функціонування антевірусної програми. Ознайомившись клацаєм  на червону кнопку скачать.


Надалі у нижньому лівому куті компютера появиться файл клацнувши розархівовуємо його. Після розархівовки погоджуємся із умовою конфедиційності і клацаєм встановити. Надалі зареєстровуємося і вписуємо усі дані які вимагає програма. Після цього у першому рядку зображений значок комп’ютера і лупи під значком написано перевірка клацнувши на зображення вибараємо тип перевірки який вам потрібен.


 Визначившись клацаєм запустити перевірку.


2Спосіб. Через флешку.

Отже не старайтеся скачувати різні ігри та програми із не провірених сайтів без антивіруса адже це може вплинути негативно на ваш комп’ютер

 

Немає коментарів:

Дописати коментар